FOTO
SPONSOREN
 Jan Meijer winnaar GVH/ HHC Club Support penalty bokaal 2010.

Zaterdag 2 oktober was het weer zo ver; de spelers van GVH (Gehandicapten Voetbal Hardenberg) kwamen allemaal weer optimaal gemotiveerd richting de Boshoek voor de jaarlijkse strijd om de GVH penalty bokaal. De bokaal had het afgelopen jaar bij Bert Jan staan glimmen en stond nu klaar om door een nieuwe winnaar meegenomen te worden. Of zou Bert Jan opnieuw de gelukkige zijn?
Om half 4 begon het spektakel, als voorprogramma van HHC hardenberg - Ijsselmeervogels, op het hoofdveld. Vele selectiespelers keken vanaf het pleintje voor de kleedkamers toe hoe makkelijk een penalty nemen eigenlijk is.
De ene bal na de andere liet het net achter selectie doelman Marc Doornbos bollen.
Nadat iedereen 5 penalties had genomen, bleek dat er drie mensen waren die 4 van de 5 ballen raak hadden geschoten.
Het zou vandaag dus gaan tussen Alien, Jan en, daar is hij weer, de winnaar van vorig jaar Bert Jan. Alien was de eerste die af viel en dus ging de finalestrijd om de bokaal tussen titelverdediger Bert Jan en Jan Meijer.
Besloten werd om nu om en om te schieten tot er een winnaar over bleef. De zenuwen gingen nu ook een rol spelen. De eerste 11 meter ballen werden door de beide specialisten gemist en Bert Jan miste zelfs ook zijn tweede. Jan had zijn zenuwen nu wel onder controle en schoot de bal snoeihard langs Marc in het doel. Opmerkelijk hierbij is dat Jan pas sinds kort voetbalt bij GVH. Het lijkt er dus op dat in navolging van HHC 1 ook GVH zeer goed heeft ingekocht dit jaar.
Namens de sponsor van deze penaltybokaal HHC Club Support was voorzitter Mirjam Timmerman aanwezig om allereerst keeper Marc Doornbos te bedanken voor zijn medewerking. Daarna was het de beurt aan Jan Meijer om de wisselbokaal in ontvangst te nemen en samen met Marc en de bokaal vol trots te poseren voor de fotograaf.
Voor alle deelnemers had HHC Club Support tevens nog een oranje HHC mok en een consumptiemunt in petto zodat een ieder tevreden richting de kantine kon om nog even lekker wat te drinken.