FOTO
SPONSOREN
 Mogelijkheid tot aanschaf buskaart HHC seizoen 2011/2012.

Voor de supporters rijdt er ook in dit 2e Topklasse seizoen weer een supportersbus.
We hebben nog plaats over voor enkele vaste buskaart houders.
Voor slechts € 90,00 ben je alle reguliere competitie uitwedstrijden verzekerd van een plaatsje in deze bus en bespaar je dus flink op de brandstofkosten die eigen vervoer met zich meebrengt. (Voor kinderen onder de 18 jaar kost de kaart slechts € 45,00.) En dan heb ik het nog niet eens gehad over de mogelijke snelheidsovertredingen en bonnen voor fout parkeren wanneer je geen fatsoenlijke parkeerplaats kan vinden bij het sportpark van de tegenstander.
Ook het aspect van het na afloop onder het genot van een gekoeld biertje, BaCootje of blikje fris nog even te kunnen napraten met je medesupporters over het verloop van de wedstrijd is voor velen een reden om met de bus mee te gaan. De meeste wedstrijden is Sickman chauffeur Evert gewoon "de BOB" voor het HHC legioen.
Nieuw dit jaar is dat je de kaart niet meer aan iedereen mag doorgeven wanneer je zelf niet kunt. Alleen eigen gezinsleden mogen bij jouw afwezigheid gratis met de supportersbus mee op vertoon van jouw buskaart.
Lijkt zo'n vaste buskaart jou ook wel wat? Neem dan contact op met HHC Club Support via de mail (bus@hhc-clubsupport.nl) of telefoon (06-11701800 Mirjam) voor meer info over de opgave en de busreizen