FOTO
SPONSOREN
 Aanstaande zaterdag: strijd om de HHC Club support/GVH Penalty Bokaal.

Aanstaande zaterdag, 5 november is het weer zover. Deze zaterdagmiddag barst op het hoofdveld van De Boshoek weer de jaarlijkse strijd los om de HHC Club Support/GVH Penalty Bokaal.
Nadat vorig jaar de wedstrijd HHC Hardenberg tegen Ijsselmeervogels het toetje was na afloop van de door Jan Meijer gewonnen penaltyreeksen, is er ook deze keer weer een Spakenburgse tegenstander bereid gevonden als toetje te fungeren nadat de jongens en meiden van de Gehandicapten Voetbal Hardenberg hun onderlinge strijd hebben gestreden. 

Het deelnemersveld zal dit jaar bestaan uit ongeveer 25 personen, dus het beloofd weer een spannende, lange strijd te worden. Welke keeper het doel zal verdedigen is mij op dit moment nog niet bekend. Vorig jaar was het Marc Doornbos en hij deed dit met heel veel plezier, dus er zal ook deze keer wel weer een selectiekeeper bereid zijn het doel te verdedigen.

De eerste penalty zal zaterdag omstreeks 13:00 uur richting het doel geschoten worden en volgens verwachting zal ongeveer drie kwartier later de winnaar bekend zijn.

Bij deze wil ik een oproep doen aan alle HHC supporters om te proberen een glimp van deze strijd op te vangen en dus iets eerder dan normaal richting het ongetwijfeld weer sfeervolle sportpark De Boshoek te vertrekken. Piet Paulusma voorspelt goed weer voor zaterdag, dus ook dat kan u niet tegenhouden.