FOTO
SPONSOREN
 Met de bus naar Derby Days op 4 augustus?


Speciale bus-actie gestart!

De organisatie van Deltics Derby Days (zie het artikel hier onder) heeft in samenwerking met Brookhuis een speciale bus-actie opgezet. Brookhuis, sponsor van het Twentse voetbalfeest, wil zoveel mogelijk supporters naar Oldenzaal vervoeren. De reden hiervoor? Derby's worden altijd gespeeld in een uitverkocht huis!

Deelnemen aan deze actie kost slechts €5,- per persoon en kan online (http://www.derbydays.nl/derby-days/busactie ). De teams hebben tijdens deze derby’s de steun van hun leden hard nodig en zij vragen jullie daarom ook om in grote getalen te komen en gezamenlijk te zorgen voor een geweldig voetbalfeest! Het evenement is met alle extra’s en randactiviteiten een geweldig dagje uit voor ieder gezin!

Tijdens Derby Days is er niet alleen een strijd tussen de deelnemende verenigingen, maar ook onderling tussen de supportersclubs. De ‘beste supporters van Derby Days’ winnen namelijk voor komend seizoen een gratis touringcar bij een derby naar keuze! De beste supportersclub wordt gekozen aan de hand van welke supportersclub met de meeste leden in de bussen naar Derby Days afreizen. Wie zal deze strijd winnen?