FOTO
SPONSOREN
 Open Dag 2012 na rustig begin toch zeer geslaagd.

Zaterdag 18 augustus begint seizoen 2012/2013 voor HHC Hardenberg. Traditiegetrouw vind een week daarvoor de Open Dag plaats op sportpark De Boshoek.
Helaas viel deze dag dit jaar midden in de bouwvak vakantie en vond er in het centrum van Hardenberg  een luchtkussen festival plaats. Dit leidde er toe dat het iets langer duurde dan andere jaren voor het gezellig druk was. Want ja; Oranje Zwart zit diep in het hart, dus de mensen komen uiteindelijk toch wel.
Namens HHC Club Support heette Jan Meier iedereen van harte welkom en gaf daarna meteen de microfoon door aan HHC voorzitter Louis Breukelman die het officiële openingswoord hield.
Natuurlijk duurde ook dit niet zo lang. De aanwezigen waren hier namelijk niet voor de sprekers, maar voor de spelers.
Jan Meier had ondertussen de microfoon weer in handen en riep de hele HHC selectie één voor één op de perfect geprepareerde grasmat van het hoofdveld. Toegejuicht door het publiek en hier en daar een vlaggetje meenemend kwamen eerst de bekende namen op het veld, gevolgd door de nieuwelingen van buitenaf (Krohne, Gouriye, Kobussen, Zwikker,Bakker en Ramon Jonkers) en vanuit de eigen, bekroonde jeugd opleiding ( de Leeuw, Wubs en Slotman) . Ook de technische staf werd aan het publiek voorgesteld waarbij vooral hoofdtrainer Ted Verdonkschot toch opvallend veel werd toegejuicht. Nieuw in de staf is de naam Henk Westerhof, die de functie teamleider van Albert de Vries heeft overgenomen.
Nadat Ted Verdonkschot de nieuwe spelers nog even van een kleine introductie had voorzien namen de spelers plaats achter de tafels in de dug-outs en konden de supporters met hun zojuist verkregen selectie foto langs de rij om deze kaart van de felbegeerde handtekeningen te laten voorzien.

Hierna was het tijd om de speelattributen aan te vallen: rennen, springen en klimmen op de stormbaan, je schotkracht meten met de snelheidsmeter, kippen vangen en nog vele andere spelletjes. De selectie spelers verleenden waar nodig hand en spandiensten en bemanden tevens de mooie club artikelen kraam van HHC Club Support, waar vandaag tevens de uitgifte was van de door C1000 René Alfring aangeboden gratis chips, drinken en ijsjes voor iedereen.

Tegen half 3 werden de speeltoestellen opgeruimd en kwam alle aandacht weer bij het voetbal. De warming up begon voor de openingswedstrijd van het seizoen tegen Hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 6-1 gewonnen en betekent hopelijk dat we weer mogen gaan genieten van een top seizoen in de Topklasse.
 

Meer foto's vindt u hier