FOTO
SPONSOREN
 Supporters wedstrijd Ijsselmeervogels - HHC; wie gaat er mee?

Aanstaande vrijdag, 14 september, is het weer zo ver; de supporters wedstrijd tussen Ijsselmeervogels en HHC Hardenberg.
Vorig seizoen speelden de supporters vanwege de doordeweekse wedstrijd in Spakenburg helaas alleen in Hardenberg tegen elkaar, maar dit seizoen staat er dus ook weer een uitwedstrijd op het programma voor de HHC supporters.
De 16 koppige selectie zal vrijdag samen met minimaal 7 begeleiders en supporters om 16:00 uur vertrekken richting Spakenburg. Na een tussentijdse stop in Amersfoort om in te checken in de verblijfplaats voor de komende nacht, zal er tegen 18:30 uur in Spakenburg de ontmoeting zijn met de eerste Rode bewoners van de Westmaat.
Na een gezonde sportmaaltijd zal er om 20:00 uur afgetrapt worden voor de inmiddels 5e onderlinge ontmoeting. Van de vorige ontmoetingen eindigden de eerste twee in een gelijkspel en werden de laatste drie versies door de HHC supporters jammerlijk verloren.
Het wordt wel eens tijd voor een overwinning dus. Natuurlijk wel met de kanttekening dat de winnaar tijdens de Topklasse wedstrijd de volgende dag dan ook dezelfde is als de winnaar van de supporters wedstrijd. De laatste drie keer won HHC 1 namelijk haar wedstrijd de dag nadat de supporters verloren hadden.
Na afloop van de wedstrijd begint het uitje pas echt. Onder het genot van de nodige hapjes en (vooral) drankjes halen de supporters van Ijsselmeervogels en HHC Hardenberg de onderlinge banden weer stevig aan. Afgaande op de vorige versies kon het wel weer eens een lange, gezellige avond gaan worden.
Lijkt het jou ook leuk om eens mee te gaan met dit gezellige uitje?
Dat kan. Er zijn in het hotel namelijk nog enkele kamers vrij en ook de kroegen in Spakenburg zijn groot genoeg om nog enkele gezellige supporters meer te bergen.
De kosten voor de hotel overnachting (incl. ontbijt) zijn vastgesteld op €50,00 . De overige kosten zijn natuurlijk ook  voor eigen rekening. Ben jij een gezellige HHC supporter en heb je belangstelling?
Neem dan contact op met Mirjam Timmerman via mirjam.timmerman@planet.nl en meld je aan of stel je vraag. Opgave kan tot uiterlijk woensdag 12 september.