FOTO
SPONSOREN
 Wederom goede opkomst bij kinderbingo.

Ruim 50 kinderen waren aanwezig tijdens de kinderbingo die vrijdagavond 19 oktober werd gehouden in de kantine van HHC.
De kleinsten vaak vergezeld door een ouder om enigszins te helpen bij het bijhouden en aanstrepen van de getrokken nummers. Nadat iedereen iets na 7 uur een plaats had gevonden begon HHC Club Support voorzitter met een kort welkomstwoord, waarna hij overging naar het opnoemen van het eerste getal. Er werden deze avond vier ronden gespeeld met elk drie prijzen. De prijzen varieerden van MP4 spelers tot een HHC winterpakket en van een legpuzzel tot een bestuurbare slee en zelfs de door Lars Offringa gedragen aanvoerdersband van Katwijk – HHC (0-2 :-) ) behoorde tot de prijzen.
Zonder ook maar één valse bingo gingen de prijzen naar een blije winnaar.
Halverwege de avond was er voor iedereen nog een beker ranja en voor de ouders was er een beker koffie.
Als afsluiting van de avond werd er in de superronde gespeeld om een, mede door InterToys gesponsorde, tablet. Ja, je leest het goed; een echte tablet met Android 4.0!
Voor deze superronde konden extra kaarten gekocht worden en deze werden ook flink verkocht. Dat iedereen graag wilde winnen werd wel duidelijk aan de stilte tijdens het spelen van deze laatste ronde. Iedereen was op en top geconcentreerd en er was geen tijd meer voor grapjes. Uiteindelijk was het Luuk Nijman die als eerste BINGO door de zaal schreeuwde. Na enkele spannende momenten tijdens het controleren van de kaart kwam het verlossende woord: ook dit is een goede bingo!
Hiermee was er tevens een eind gekomen aan weer een gezellig, door HHC Club Support georganiseerd evenement.