FOTO
SPONSOREN
 Geen supportersbus naar kwartfinale PWZ in Angelslo.

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten heeft HHC zich als poulewinnaar geplaatst voor de volgende ronde van het Protos Weering Zaalvoetbal toernooi. In deze volgende ronde speelt HHC op donderdagavond 27 december in de sporthal in Angelslo. Een mooie ruime hal waar ook veel supporters in kunnen.

HHC Club Support had graag willen meewerken om vele (vooral ook jeugdige) supporters naar Angelslo te vervoeren dor middel van het inzetten van een supportersbus.
Door het lage aanmeldingen dat we hiervoor binnen hebben gekregen hebben we hier helaas van moeten af zien. De kostprijs zou per persoon rond de €20,00 komen te liggen en dit was ons een beetje te veel en heeft ons dus doen besluiten geen bus te laten rijden.

 

Natuurlijk hopen we wel dat de mensen die op eigen gelegenheid naar Angelslo afreizen proberen om mensen die via de diverse sociale media aangeven nog geen vervoer te hebben, door middel van carpoolen, liften of hoe je het ook maar wilt noemen, toch in de gelegenheid kunnen stellen om HHC naar de volgende ronde te begeleiden.

Want natuurlijk zal dat beetje extra ruggesteun net voldoende kunnen zijn om onze jongens naar de volgende ronde te schreeuwen!