FOTO
SPONSOREN
 Wederom zeer geslaagde supporters ontmoeting tussen HHC en VV IJV.

Vrijdag 1 februari was het weer zo ver. De supporters ontmoeting tussen HHC Hardenberg en VV Ijsselmeervogels uit Bunschoten-Spakenburg.
Vanaf een uur of zeven druppelde de kantine langzaamaan vol met spelers, supporters en familie die dit niet wilden missen.
Tegen kwart over zeven kwamen onze Rooie vrienden de kantine binnen en werden er weer vele handen geschud tussen de bevriende supporters groepen. Na een gezamenlijke kop koffie en een gebakken visje werden de kleedkamers opgezocht om zo snel mogelijk te kunnen beginnen aan een geweldige pot voetbal. Helaas liep dit een beetje anders. Iemand had de verlichting op het veld uit gedaan en dus moest er gewacht worden voor de verlichting weer zou kunnen worden ontstoken.
En als er dan ook nog iemand de verkeerde verlichting weer aan doet wordt het allemaal wel heel laat...
Uiteindelijk werd er dan toch gespeeld en onder leiding van scheidsrechter Kees Ros werd het wederom een sportieve wedstrijd waarin ook nu weer de meeste doelpunten werden gemaakt door de supporters van de Vogels. In tegenstelling tot de wedstrijd in Spakenburg werd het nu echter wel spannend doordat HHC veerkracht toonde en uiteindelijk via een benutte penalty nog tot 3-4 terug kwam. Vlak na dit doelpunt vloot de scheidsrechter gelukkig af. Want stel je voor dat het gelijk was geworden of HHC had gewonnen..... Dan was de zaterdagse wedstrijd om het echie nog wel echt spannend geworden. De traditie is namelijk geworden dat de supporters van HHC vrijdags verliezen en dat de jongens van het eerste dan zaterdag de 3 punten pakken
Aldus geschiedde.

Na afloop van de wedstrijd begon de inmiddels beroemde derde helft met veel vrolijkheid, bier, gezelligheid, muziek, Berenburg, anekdotes en supportersliederen uit beide kampen.
De grote initiators/organisators Klaas Koelewijn en mirjam Timmerman werden, zoals het hoort, nog even extra in het zonnetje gezet als dank voor het vele werk dat ze opknappen om dieze traditie toch maar goed  te laten verlopen.
Om half 12, toen de kantine ging sluiten werd met z'n allen koers gezet richting Den Herdenbergher waar het feest nog tot in de kleine uurtjes door ging.

Al met al was, is en blijft het een ontmoeting die je echt eens mee moet gaan maken.
Zó horen supporters met elkaar om te gaan!

De hierbij (en in het fotoboek) geplaatste foto's zijn gemaakt door Frans Heinen van de Vogels die zelfs tijdens de wedstrijd in het veld liep om de goede onderlinge banden op de gevoelige plaat vast te leggen. Óók dat kan allemaal op deze avond.