FOTO
SPONSOREN
 Laatste thuiswedstrijd gaat ergens om! Kom dus allemaal naar HHC Hardenberg - Barendrecht

Aanstaande zaterdag, 4 mei, speelt HHC Hardenberg haar laatste thuiswedstrijd in het Topklasse seizoen 2012/2013. Tegenstander deze middag is BVV Barendrecht; de huidige nummer 2 van de ranglijst. HHC is op dit moment nummer drie, maar heeft wel evenveel punten als Barendrecht.
Bij winst zaterdag komen we dus drie punten boven Barendrecht.

Waarom is dit van belang?

De kampioen (Katwijk) en de drie periode winnaars van de Topklasse plaatsen zich direct voor de tweede ronde van de strijd om de KNVB beker van het komende seizoen met dus meer kans op het spelen tegen een BVO en/of het binnenhalen van de bij het behalen van de volgende ronde horende premie.
GVVV won de eerste periode en Katwijk de tweede. De derde periodewinnaar is op dit moment nog niet bekend, maar het is al wel bekend dat HHC dit zeker niet is.
Wel heeft HHC de kans om de tweede periode over te nemen van Katwijk omdat deze club vanwege het kampioenschap al geplaatst is. De periodetitel van Katwijk schuift door naar de hoogstgeplaatste club in de eindrangschikking die nog geen periode heeft behaald. Dat kunnen WIJ dus zijn!

Kom dus aanstaande zaterdag allemaal naar De Boshoek, laat zien en horen dat je HHC steunt en help HHC zo naar de broodnodige overwinning. Oranje-zwart gekleed en het meenemen van spandoeken wordt gewaardeerd.

DE BOSHOEK IS NAMELIJK VAN ONS!!

Tevens wordt na afloop van deze wedstrijd stil gestaan bij het vertrek van onze hoofdtrainer en enkele selectie spelers, waarbij ik speciaal onze eigen Leo Scheepmaker en Vincent Voshaar wil benoemen. Twee spelers die bijgedragen hebben aan het verblijf van HHC Hardenberg op het hoogste amateur niveau van Nederland.

Loop dus na de wedstrijd niet meteen richting de tap, maar geef deze mensen het afscheid dat ze verdienen.