FOTO
SPONSOREN
 Dringend verzoek aan bezoekers Regioteam Hardenberg - HHC Hardenberg.

Van de vv Bruchterveld, de club waar dinsdagavond de wedstrijd Regioteam Hardenberg tegen HHC Hardenberg wordt gespeeld kregen we bij HHC Club Support onderstaand schrijven in verband met het tekort aan parkeerruimte rondom het sportpark van Bruchterveld. In de regionale pers heb je kunnen lezen dat de politie ook tijdens voetbalwedstrijden parkeerbonnen uitschrijft voor foutparkeerders, dussss, wees verstandig en kom op de fiets.

Aan de trouwe supporters van H.H.C. Hardenberg.

Dinsdagavond wordt de wedstrijd Regioteam – H.H.C. Hardenberg gespeeld op het Sportpark Noppenweide in Bruchterveld om 19.30 uur. Een echte topper in het amateurvoetbal op fietsafstand en zo vlak voor zomerreces een mooi moment om met elkaar nog 1 keer te genieten van het mooie voetbalspelletje.

Een wedstrijd waarin Lars Offringa als ‘mister’ H.H.C. voetbalt tegen zijn eigen ploeggenoten, eigenlijk een soort ‘wedstrijd’ in een wedstrijd. Nieuwsgierig hoe dit afloopt? Kom dan massaal naar Bruchterveld en bij voorkeur op jullie stalen ros in verband met het parkeren in Bruchterveld.

Als beloning zal de organisatie van deze wedstrijd de barre tocht naar Bruchterveld verzachten met een hassiebassie of een kop koffie. De verzorging onderweg zal zich bevinden op de kruising van de Duitslandweg en Kanaalweg-Oost, net over de kanaalbrug. Wij zien jullie graag in Bruchterveld bij deze topwedstrijd in het amateurvoetbal en wensen jullie bij voorbaat al veel plezier.
 

 

Het verzoek vanuit HHC Club Support is dan ook om hier gehoor aan te geven en een mooi oranje lint te vormen op de wegen tussen Hardenberg en Bruchterveld en natuurlijk op tijd te vertrekken van huis zodat de mensen van Bruchterveld
niet met de koffie blijven zitten.