FOTO
SPONSOREN
 TV Oost komt maandag op de Boshoek; wie wil er meewerken?

Heerlijk Overijssel
uitzending op 1 juli 2013 17:21

Een zomerse kijk op de provincie. Vandaag zijn we te gast bij voetbalclub HHC Hardenberg.

Deze week is het centrale thema 'Heerlijk Sportief Overijssel'. RTV Oost strijkt vandaag neer in Sportpark De Boshoek, de thuisbasis van voetbalvereniging HHC Hardenberg. Te gast is onder anderen Louis Breukelman, voorzitter van HHC Hardenberg en tevens zanger van het clublied. Ook wordt gesproken met de in Hardenberg woonachtige voetbaltrainer Gert Heerkes. Tot voor kort was hij hoofdtrainer bij SC Veendam, tot die club op 25 maart failliet ging. Muziek is er van de 20-jarige singer-songwriter Mary Lou uit Enschede.

 

Deze tekst staat op de website van TV Oost, die maandag de hele dag met een team op de Boshoek aanwezig zijn om een mooi beeld te geven van onze club.

RTV oost wil ook graag aandacht besteden aan de geweldige supportersschare van HHC en vak Q.

Kun/wil jij maandag om 17.00 uur aanwezig zijn op de Boshoek, in vak Q om samen met andere Vak Q supporters deel uit te maken van de uitzending, stuur dan een mail naar: Mirjam.Timmerman@planet.nl en zet daarin je naam en je leeftijd en of je van 17.00 uur -18.00 uur aanwezig kunt zijn! Je ontvangt dan zondag avond een bevestiging of het doorgaat! Samen kunnen we de goede reputatie, die de supporters van HHC landelijk al hebben, kracht bij zetten!

Alles is uiteraard in overleg met HHC-Club Support.

Samen maken we HHC Hardenberg!