SPONSOREN
 "Heren van Hamburg" winnen tweede HHC Club Sport toernooi!

HHC Club Sporttoernooi 2013


Na een zaterdag vol Avond4daagse geweld was het tijd voor ons om eens te gaan ontspannen. Het HHC Club Sporttoernooi was een week later ons doel.

Voor de 2e keer in successie kwamen er op zaterdag 22 juni vele teams opdraven om hun best te doen voor de grote wisselbeker. In totaal hadden er zich 13 teams opgegeven, van zaal-, veld tot gelegenheidsteams waren afgelopen zaterdag aanwezig.

De sfeer was vanaf de eerste minuut supergoed en de zon deed ook nog stiekem haar werk. Om 12 uur was de aftrap en werd er lustig op los gevoetbald. Menig zweetdruppel wist de weg naar het strakke kunstgras te vinden.

Er werd gevoetbald in 2 poules. De wedstrijdleiding was ook dit jaar weer in handen van Jan Henk Stoeten en Gerrit Breukelman. Zij hielden het tempo er lekker in en wisten alles in goede banen te leiden, waarvoor hartelijk dank.

Na een aantal rondes (en regenbuien) werd het wel duidelijk wie de finale gingen spelen. Deze 2 teams staken met kop en schouder boven de andere teams uit. In poule A was “De helden van Hamburg? de uitgesproken leider. Terwijl in poule B het team van de All Stars wedstrijd na wedstrijd wist te winnen.
De finale die om 16.00 uur begon speelde zich af in een sfeervolle ambiance. Er werd gevochten voor iedere bal. Uiteindelijk gingen De heren van Hamburg met de felbegeerde trofee naar huis.

Wij willen iedereen bedanken voor het leuke en sportieve spel en tot volgend jaar bij de 3e editie van onze seizoensafsluiting.