FOTO
SPONSOREN
 Uitnodiging voor feest na afloop van VV IJV - HHC Hardenberg.

Onderstaande bericht ontvingen wij van Ijsselmeervogels Event; de mensen die bij onze vrienden van de Ijsselmeervogels van alles organiseren.

UITNODIGING: KANTINEFEEST ZATERDAG 28 SEPTEMBER !
Vanwege de bijzonder band tussen de supporters van IJsselmeervogels en HHC Hardenberg willen jullie graag attenderen op de volgende uitnodiging die vanuit Spakenburg naar ons is verzonden. Zaterdag 28 september staat de uitwedstrijd tegen de ‘Vogels’ namelijk weer in de planning. Kortom, veel gezelligheid!
Beide supporterskampen kunnen het bijzonder goed met elkaar vinden. Op de vooravond (vrijdag 27 september) staat er dan ook, traditioneel, een clash gepland tussen de harde kernen van beide verenigingen. IJsselmeervogels, onder leiding van Klaas - Meun - Koelewijn, zal haar ongeslagen status tegen het “Tweede Oranje? van Mirjam Timmerman proberen te behouden.
IJsselmeervogels vindt de omgang tussen deze twee fanatieke supportersschare zo bijzonder, dat zij dit verder wil stimuleren. Daarom zal er na de wedstrijd, HHC 1 – IJsselmeervogels 1 op zaterdag 28 september, door IJsselmeervogels Events een sfeervolle avond worden georganiseerd.
De sfeer wordt nog eens extra versterkt door een LIVE optreden van zanger Frans Zeilmaker.
Deze uitnodiging geldt natuurlijk op de eerste plaats voor onze eigen supporters (mét partner), maar in het bijzonder ook voor de oranje supportersschare van de bevriende vereniging HHC Hardenberg.
U bent dan ook van harte welkom in de sfeervolle kantine aan de rooie zijde van sportpark de Westmaat.
Met vriendelijke groet,
IJsselmeervogels Events
 

Dus, heb je nog zin in een feestje na afloop van de match in Spakenburg? Blijf dan nog even hangen in de kantine aldaar en feest lekker mee!

 

Voor de mensen die met de supportersbus reizen zal dit hoogstwaarschijnlijk niet mogelijk zijn, omdat deze waarschijnlijk net als bij andere wedstrijden een half uur na afloop van de wedstrijd richting Hardenberg vertrekt.