FOTO
SPONSOREN
 14 februari is het weer zover: supporterswedstrijd op De Boshoek!


Supporterswedstrijd HHC - IJsselmeervogels

Wanneer we niet alsnog te maken krijgen met invallende winter wordt op zaterdag
15 februari de competitiewedstrijd HHC - IJsselmeervogels in de Topklasse afgewerkt. Beide ploegen bevinden zich aan de top van de ranglijst en zullen als altijd zorgen voor een waar spektakelstuk in het “Waldeckstadion? (Sportpark De Boshoek) in Hardenberg.

Volgens traditie wordt er voorafgaand aan deze ontmoeting op vrijdagavond 14 februari de “altijd beladen? wedstrijd tussen de beide fanatieke supportersgroepen gespeeld. Een leuke traditie die al enkele jaren een plaatsje op de kalender heeft gekregen.

In het verleden wisten “de rooien? vaak de winst naar zich toe te trekken, echter dankzij zeer zorgvuldig inkoopbeleid van HHC zijde eindigden de laatste 2 ontmoetingen respectievelijk in een gelijkspel en zelfs een overwinning voor de trotse oranjehemden.

Onder de bezielende leiding van de heren Henk Gort en Rob Baas zullen de supporters van HHC Hardenberg wederom gaan voor een overwinning die hopelijk op de zaterdagmiddag een prachtig vervolg zal krijgen.

Als altijd is er na de wedstrijd ruimschoots tijd voor het gebruikelijke “borreltje? in ons fraaie clubhuis om vervolgens nog even bezoek te brengen aan de plaatselijke horeca in Hardenberg.

Kortom, een avond waar we met elkaar weer naar uitkijken. Leuk om even te voetballen waarbij de uitslag natuurlijk van zwaar ondergeschikt belang is.
Hiermee geven we samen nog maar weer eens een signaal af.
Dit soort dingen moeten nog “gewoon? kunnen, sport moet leiden tot verbroedering en onderling respect. Zonder respect geen voetbal.

(Tekst: HZII)