FOTO
SPONSOREN
 Met dank aan OCH gratis busvervoer naar Spakenburg voor bijna 400 supporters! Update 30 april

Gratis vervoer naar Spakenburg – HHC voor 250 supporters.

Nu HHC Hardenberg op twee speelrondes voor het einde mede koploper is, wordt het belang van de uitwedstrijd van HHC Hardenberg in en tegen SV Spakenburg wel heel belangrijk.

De publieke belangstelling vanuit het OranjeZwarte legioen zal hoogstwaarschijnlijk dus ook groter zijn dan normaal. Iets waar de selectie natuurlijk heel blij mee is, want, zoals al eerder vermeld op deze website, speelt het natuurlijk veel makkelijker met een grote schare supporters langs het veld.

Ook bij de geweldige sponsoren van de OCH is dit besef aanwezig en daarom hebben enkele sponsoren meteen na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen SVV Scheveningen de hoofden bij elkaar gestoken en besloten om voor 250 HHC supporters gratis busvervoer aan te bieden voor de wedstrijd in Spakenburg!

De aanmeldingen voor deze busreis stromen al binnen.

De inschrijving is vanaf 29 april 18:00 gesloten.


. Zeer binnenkort zal er een mail van HHC Club Support bij u op de digitale deurmat vallen met de bevestiging dat u mee kunt en meer nadere details.)

De bussen zullen zaterdag 3 mei om 12:00 uur vertrekken vanaf De Boshoek.

Update 24-4
Na overleg met SV Spakenburg is er besloten om voorverkoop te houden voor de wedstrijd SV Spakenburg - HHC Hardenberg. Dit om lange wachtrijen bij de kassa in Spakenburg te voorkomen.
Voor mensen die met eigen vervoer naar Spakenburg reizen, zal dit zijn op donderdagavond 1 mei van 19:00 - 20:30 uur op De Boshoek.
Mensen die met een van de supportersbussen gaan, moeten in de bus een kaartje kopen.
De entreekosten in Spakenburg bedragen € 10,00 per persoon. Kinderen en 65+ ers mogen voor € 5,00 naar binnen.
 

Update 27-4
De vertrektijd is gewijzigd van half 1 naar 12:00 uur!!

Dit in verband met het grote aantal mensen dat mee gaat en omdat we bij het instappen meteen de entreekaarten willen afrekenen. Dit kost tijd, maar verloopt sneller als iedereen gepast geld mee neemt.
De lijst met de (definitieve) bus indeling wordt in de loop van donderdag op de website gezet. er kan niet worden geruild en ook op de terugweg zal iedereen in de bus moeten stappen waar hij of zij volgens de lijst is ingedeeld.
 

Op dit moment hebben we de:
 - Veurink bus: VOL
- Kendis ICT bus: VOL
- Itter bv bus: VOL
- Heuver Banden bus: VOL
- Doornbos/Overweg bus : VOL
We zijn nu bezig om de StuDuo28 bus ook nog vol te maken.

Update 28-4
Ook de Studuo 28 bus is: VOL

Update 30-4
Nu de inschrijving voor de gratis busreis naar de wedstrijd Spakenburg - HHC Hardenberg is afgelopen, blijkt dat bijna 400 mensen van deze geweldige aanbieding gebruik gaan maken.
Vanaf nu wordt de definitieve bus indeling gemaakt waarbij met zoveel mogelijk wensen rekening wordt gehouden, maar je zult begrijpen dat er in de dubbeldekker ook dit keer maar 79 passagiers kunnen, terwijl er misschien wel 100 aanvragen waren om in de bus met vaste supporters ingedeeld te worden ......
De lijsten met deze definitieve indelingen zullen in de loop van donderdag 1 mei op deze website geplaatst worden. heb je je wel opgegeven, maar staat je naam niet op de lijst?
Neem dan zo snel mogelijk contact op via bus@hhc-clubsupport.nl  we zullen kijken of er dan nog iets te regelen valt.

Namens de supporters en de selectie van HHC alvast dank aan al deze sponsoren!

 

 

 

Meer info volgt tezijnertijd via deze website en via het Twitter account van HHC club Support.