FOTO
SPONSOREN
 Kort beeldverslag van de supporterswedstrijd HHC Hardenberg - Ijsselmeervogels.

Vrijdagavond 1 oktober is de wedstrijd tussen de supporters van HHC en de Ijsselmeervogels gespeeld.
Een ware happening waar RTV Hardenberg prachtige opnames van heeft gemaakt. Hieronder een stukje tekst met feiten over het treffen. Veel kijkplezier!

Eerste keer
Drie jaar geleden voorafgaand aan de wedstrijd tussen de kampioen van de hoofdklasse C (HHC) en Hoofdklasse B (IJsselmeervogels) is er ook al een wedstrijd gespeeld. Dat is een ware happening geworden. De stand: 5-5

Op herhaling
Nu de beide ploegen elkaar treffen in de Topklasse, waren de contacten tussen de supportersverenigingen van de beide clubs snel gelegd.
Vrijdag 1 oktober werd in de agenda's vastgezet, de schoenen weer gepoetst en de camping voor de Vogels geboekt.

Verbroedering:
De wedstrijd is vrijdag gespeeld onder toeziend oog van vele supporters uit beide kampen. De verbroedering tussen de beide verenigingen kwam volledig tot zijn recht. Na een prachtige wedstrijd, uitslag 4-4, is het hele gezelschap in het clubhuis van HHC verder gaan feesten. Laat op de avond werden de trommels tevoorschijn gehaald en hebben de beide fanatieke supportersschare samen diverse voetballiederen gezongen en werd aandachtig geluisterd naar de clubliederen.

Vervolg:
Na wederom een zeer geslaagde avond die tot in de kleine uurtjes werd voortgezet in het centrum van Hardenberg, kijken we vandaag uit naar de wedstrijd van de twee groter broers. De eerste voorzichtige geluiden over een treffen op 19 maart voorafgaand aan de wedstrijd IJsselmeervogels-HHC zijn al gehoord!

Klik hier voor het filmpje en hier voor een online fotoalbum met door meerdere aanwezigen gemaakte foto's.