FOTO
SPONSOREN
 Klepperstadtocht met HHC Club Support weer een succes!

Nadat vorig jaar een groep sportieve HHC supporters besloot om gezamenlijk de 10 kilometer tocht van de Klepperstadtocht te gaan lopen kwamen er veel enthousiaste reacties los van mensen die dit heel mooi vonden en graag de volgende keer ook mee wilden lopen.
Helaas hebben veel van die mensen hun goede voornemen vergeten, want het aantal aanmeldingen viel enigszins tegen.
Voor de mensen die wel besloten om dit jaar mee te lopen werd het echter wel weer een mooie dag om mee te maken. Dit jaar was er zelfs een groep bikkels die het aandurfde de 20 kilometer tocht te gaan lopen. En met succes, mag ik wel zeggen. Iedereen heeft de 20 km volbracht en kon, ondanks de “Blaar van het jaar? bij een van de deelnemers , luid zingend het defilé langs de duizenden toeschouwers meelopen.
Bij de 10 kilometer moest de jongste deelneemster vanwege een knieblessure helaas halverwege de strijd staken, maar konden de overige fanatiekelingen ook zonder noemenswaardige problemen de verkregen medaille showen aan het publiek.
Bij deze afstand kreeg het groepje dat zich opgegeven had via HHC Club Support gezelschap van een groep fanatieke HHC meiden. Dames: volgend jaar ook even opgeven via Club Support. Dan kunnen we daar met het oog op de verzorging tijdens de pauzes ook meer rekening mee houden. Top dat jullie met ons mee liepen!
Tijdens de stop op De Boshoek voor aanvang van het defilé werd er natuurlijk onder het genot van een drankje en een hapje meermalen gezongen dat De Boshoek toch echt van ons is.
Hier gingen de meegenomen HHC vlaggetjes ook snel in het rond zodat er tijdens de feestelijke intocht van de wandelaars door de hele optocht verspreid de aanwezigheid van en de liefde voor HHC Hardenberg tentoon gespreid werd.
Al met al dus weer een geslaagd wandel evenement dat volgend jaar zeker weer een oranje-zwart vervolg krijgt.
 

Voor foto's: fotoalbum.

En een filmpje.