FOTO
SPONSOREN
 Gezocht: pupil van de Week!

Voor de thuiswedstrijden van het eerste elftal van HHC Hardenberg zijn we op zoek naar jongens en meisjes die wel graag een keer Pupil van de Week willen zijn
.
Als PvdW word je voor de wedstrijd ontvangen met een bezoekje aan de bestuurskamer van HHC alwaar je wordt voorgesteld aan de voorzitter.

Hierna ga je naar de kleedkamer van HHC. Je trekt vlug je voetbalschoenen en het bijbehorende tenue aan om daarna aan te sluiten bij de wisselspelers waarmee jij samen de warming-up mag doen op het hoofdveld.
Als de spieren warm zijn ga je samen met de HHC-ers weer naar de kleedkamer om na enkele minuten aan de hand van de scheidsrechter het inmiddels met vele bezoekers omzoomde veld te betreden. Je mag alle spelers een hand geven, meehelpen bij de toss om daarna de aftrap te verrichten en te pogen het eerste doelpunt van de middag te maken.
Gedurende de hele eerste helft mag je daarna tussen de HHC wisselspelers in de dug out plaatsnemen om de wedstrijd te bekijken.

In de rust ontvang je als afsluiting nog een mooie, door de HHC selectie gesigneerde voetbal.

Lijkt je dit leuk en speel je in een F team van HHC? Mail dan snel je naam en het team waarin je speelt naar: lidiezweers@hotmail.com

Wie weet ben jij een van de gelukkigen die wordt benaderd om zo’n schitterende middag te beleven.