FOTO
SPONSOREN
 Gezocht: Bussponsoren voor PEC Zwolle - HHC Hardenberg

Nu de kaarten voor het HHC vak voor de bekerwedstrijd PEC Zwolle – HHC Hardenberg allemaal verkocht zijn en er zelfs bijna 900 buskaarten zijn verkocht is het voor de organisatie tijd voor het volgende deel van de organisatie.
Want Sickman is een mooie busmaatschappij, maar kan helaas niet alle 900 HHC supporters tegelijk vervoeren. Er moeten dus meerdere bussen geregeld worden en afhankelijk van de capaciteit kan dus bekeken worden hoeveel.
Natuurlijk moeten deze bussen ook betaald worden en jullie snappen wel dat dit niet kan met de € 5,00 die per persoon betaald is voor een buskaartje.

HHC en HHC Club Support zijn daarom op zoek naar bedrijven die een gedeelte van de kosten van een bus voor hun rekening willen nemen en daarmee hun naam aan deze bus willen verbinden.
Hetzelfde systeem als bij de belangrijke wedstrijd naar Spakenburg van de vorige competitie dus, alleen nu goedkoper en deze keer met belangstelling van de landelijke pers!

Hoe mooi kan het zijn?

De eerste sponsor is met Euwijk optiek inmiddels al binnen en we hopen dat dit goede voorbeeld een goed vervolg zal krijgen.
Voor opgave en/of meer info kunt u contact opnemen per mail via: info@hhc-clubsupport.nl

Ook kunt u natuurlijk een van de bestuursleden van Club Support aanspreken op De Boshoek.