FOTO
SPONSOREN
 Supporterswedstrijd HHC Hardenberg - VV IJsselmeervogels op 16 januari 2015.

De winterstop is nog maar net begonnen; of hij is al weer afgelopen.

Zaterdag 17 januari ontvangt HHC Hardenberg thuis de Rooien van VV IJsselmeervogels uit Bunschoten/Spakenburg.

De meeste HHC volgers weten dan al dat er de  avond voorafgaand aan de wedstrijd weer een super gezellige ontmoeting plaats zal vinden tussen de bevriende supportersgroepen van beide Topklassers.
Ook dit jaar is dat weer het geval. Om ongeveer 19:30 uur zal de bekende supporters voetbalwedstrijd weer gaan plaatsvinden op De Boshoek.

20 graden Celsius kan ik niet beloven maar warm word je zeker als je staat te genieten van de vele hoogstandjes die op de mat geprobeerd worden uit te voeren. Soms lukt er zelfs één!
Een ieder die HHC en/of IJsselmeervogels een warm hart toedraagt word hierbij van harte uitgenodigd om deze wedstrijd bij te wonen. Ook het gezellige clubhuis van HHC zal deze avond geopend zijn om de rauw geschreeuwde keeltjes van het nodige smeermiddel te voorzien.

Zet 16 januari dus alvast dikgedrukt in je agenda zodat je eventuele uitnodigingen voor bruiloften of wat voor onbelangrijke gelegenheden dan ook af kunt slaan.


Want: 16 januari 2015; Supporterswedstrijd HHC Hardenberg – IJsselmeer vogels; daar wil je toch bij zijn!

 


Voor de rol van scheidsrechter lopen momenteel nog de onderhandelingen met een TOP scheidsrechter uit het Nederlandse amateurvoetbal.