FOTO
SPONSOREN
 Eerste peiling voor Klepperstadtocht.
Het is inmiddels al weer april, de klok is verzet en de avonden worden weer langer licht.
Een mooi moment om eens na te denken over wat jij die mooie dag(en) in de derde week van juni gaat doen. 
Die week is namelijk wederom de Hardenberger Wandelvierdaagse met op op zaterdag 20 juni de Klepperstadtocht, waarbij je de keuze hebt uit 20 of 40 km.
Natuurlijk kun je ook op zaterdag alleen de 10 km tocht van de 4daagse lopen.
 
HHC Club Support wil ook dit jaar weer proberen een grote groep mensen met een oranje-zwart hart samen deze sportieve uitdaging aan te laten gaan en zo HHC Hardenberg ook op een voetballoze zaterdag weer positief in het daglicht te plaatsen.
 
Om een beetje een idee te krijgen wie er graag onder de vlag van HHC Club Support mee wil lopen, vragen we jullie om  een mail te sturen naar info@hhc-clubsupport.nl en daarin aan te geven hoeveel km jij graag zou willen lopen. 
Aan de hand van deze mails kunnen we dan gaan bekijken wat er door ons te organiseren valt en waar de meeste voorkeur naar uit gaat.
 
Deze mails zijn nog geen aanmelding of verplichting maar puur ter indicatie. Als we duidelijk hebben hoe de gedachten zijn zullen we een definitieve aanmeld oproep plaatsen via mail,  deze site, Twitter en/of Facebook.
 
We hopen ook dit jaar weer op een grote enthousiaste groep. Gezelligheid is gegarandeerd, blijkt uit de verhalen van de afgelopen jaren.