FOTO
SPONSOREN
 Open Dag HHC Hardenberg 2015

Je kan langzamerhand toch wel speken van een traditie: de laatste zaterdag voor de competitiestart is er weer de open dag bij voetbalvereniging HHC Hardenberg.

Ook dit jaar was dat weer het geval en had HHC Club Support in samenwerking met de OCH en supermarkt Plus Alfring weer een geweldig programma in elkaar gedraaid.

Ondanks de veel publiek trekkende Veiligheidsdag in het centrum van Hardenberg kwamen toch weer vele, vooral jonge, HHC supporters vanaf 11 uur naar de Boshoek om kennis te maken met en handtekeningen te bemachtigen van de nieuwelingen in de selectie van trainer Marcel Groninger van HHC 1.


De open dag werd officieel geopend door bestuurslid Jan Veneman die de microfoon ontving van presentator Piet Cees van der Wel. Na de mooie woorden van Jan was het tijd om voor de eerste keer vandaag te gaan kijken naar de wederom verbazingwekkende trucjes met de bal door Björn Boes en zijn mannen van BBFreestyle. Balletje hooghouden, opvangen in de nek en met die bal in de nek ook nog even push-ups maken…. Onvoorstelbaar, wat een techniek!
Hierna was het tijd voor de jeugd om zelf “aan het werk te gaan?. Onder toeziend oog van de selectiespelers kon er een heel voetbalspellen circuit worden afgewerkt op het verbazingwekkend mooie gras van het hoofdveld. Verschillende opblaasbare attributen stonden opgesteld om te laten zien hoe hard je kon schieten of hoe goed je kan richten met de bal. Ook de panna-kooi ontbrak natuurlijk niet, net als de ruimte om je baltechniek te verbeteren bij de clinic door de balvirtuozen van BBFreestyle.
 

Tussen het spelen door was het natuurlijk zaak om achterop je scorekaart zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen van de selectie en staf leden van Het Eerste en onderwijl nog te poseren voor een foto met je favoriet.
Nadat iedereen zijn/haar welverdiende certificaat had opgehaald in de tent op de middenstip werd het veld leeg geruimd en konden de spelers van HHC Hardenberg en ACV Assen beginnen aan hun warming up voor de laatste oefenwedstrijd voor het zo belangrijke seizoen 2015-2016 in de Topklasse zaterdag, welke HHC volgende week zaterdag, 22 augustus zal gaan beginnen met een thuiswedstrijd tegen ONS Sneek.

 

Voor aanvang van de wedstrijd werd de hele selectie door Piet Cees nog even voorgesteld aan het publiek en klonken de namen van Marcel Piesche, Jan Hooiveld, Melvin Koetsier, Philip Ties, Kevin Mennega, Mark Veldmate en Hamid Zarbaf voor de eerste keer als HHC-ers door de luidsprekers.

De oefenwedstrijd tegen ACV werd overigens afgesloten met een 1-0 overwinning door een doelpunt van Rob van der Leij.

Namens HHC Club Support is een bedankje aan de OCH, Plus Alfring en alle vrijwilligers die deze dag tot een groot succes hebben gemaakt, zeker op zijn plaats: Hartelijk dank!

Nog meer foto's zien? Klik hier.