FOTO
SPONSOREN
 Vertrektijd en bezetting Supportersbus naar Rijnsburg.(7 okt. 23:11 uur; nog 3 plekken vrij)

En wederom vertrekken we naar de bollenstreek. Zaterdag 9 oktober zullen onze helden van HHC Hardenberg proberen om weer 3 punten dichter bij (Top)klassebehoud te komen ten koste van de Rijnsburgse Boys. Of is ons doel inmiddels bijgesteld naar boven na de laatste 4 gewonnen wedstrijden?
Wat het doel ook is; zeker is dat het zaterdag weer een hele zware strijd zal worden tegen de voormalige club van onze hoofdcoach, waarbij de steun van een groot HHC legioen weer van harte welkom is. Een gedeelte van dit legioen zal wederom met de door HHC Club Support georganiseerde supportersbus gaan. En dat deze busreizen altijd gezellig zijn is wel duidelijk. Al voordat er maar een aankondiging is geweest, komen de eerste aanmeldingen al weer binnen.
Hierdoor, en door enkele afmeldingen van vaste passagiers, zijn er nog maar enkele plekken vrij voor zaterdag.
Wil jij mee in de bus naar Rijnsburg? Stuur dan een mail naar bus@hhc-clubsupport.nl en vermeld daarin je naam, lidnummer van HHC Club Support (indien lid) en je leeftijd als je onder de 18 jaar bent. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord retour of je nog mee kan.
De kosten voor de bus bedragen:
Jeugd tot 18 jaar € 5,00
Vanaf 18 jaar en lid van HHC Club Support € 10,00
Vanaf 18 jaar en GEEN lid van HHC Club Support: € 12,00
Evert zal de bus zaterdag om 11:30 uur laten vertrekken vanaf de parkeerplaats van de Boshoek. De wedstrijd begint om 14:30 uur op Sportpark "Middelmors" aan de Noordwijkerweg te Rijnsburg.
Tot zaterdag, tot Siepels!