FOTO
SPONSOREN
 Grote verrassing voor echtpaar Kremer.

Sinds jaar en dag zitten ze bij bijna alle thuiswedstrijden van HHC 1 aan de lange zijde van het veld, tegenover de hoofdtribune. Meneer en mevrouw Kremer uit Heemse.
Zitten zegt u? Dat zijn toch sta tribunes?
Ja, dat klopt helemaal. Maar aangezien deze mensen al op leeftijd zijn willen ze toch graag zitten en nemen daarom altijd hun eigen visstoeltjes mee. Zo kunnen ze zitten en toch genieten van de gezelligheid die er altijd heerst daar aan het veld vlak voor Vak Q.
Vanuit dit vak zagen we ook dat de stoeltjes in deze tijd toch eigenlijk niet meer konden. Als bestuur van HHC Club Support was er dus ook maar weinig overleg voor nodig om te besluiten dat deze trouwe meelevende supporters door ons van nieuwe stoeltjes moesten worden voorzien. Na lang speurwerk werden er eindelijk geschikte stoelen gevonden. Nog even naar de drukker en de overhandiging kan plaatsvinden.
Op zaterdag 2 oktober, voor aanvang van de wedstrijd tegen de Ijsselmeervogels vingen namens het bestuur Bertrand Stoeten en Mirjam Timmerman de beide mensen op. Na van de eerste schrik bekomen te zijn werden de stoelen dankbaar in ontvangst genomen en werd er meteen afscheid genomen van de oude stoeltjes.
Uit de eerste reactie na afloop van de wedstrijd bleek dat de stoelen in goede aarde gevallen waren. Ze zaten heerlijk beaamden beiden.
We hopen het echtpaar Kremer en hun mooie "HHC Club Support regisseurstoelen" nog heel vaak voor ons Vak Q te mogen verwelkomen.