FOTO
SPONSOREN
 Supportersbus naar FC Lisse - HHC Hardenberg; nog enkele plaatsen vrij (02-11).

 

Zaterdag 6 november is FC Lisse de volgende tegenstander van onze trots HHC Hardenberg 1. Wederom gaat de reis dus richting het westen van het land en wederom naar de Bollenstreek. Waar we in Rijnsburg de punten hebben laten liggen, moet het zaterdag toch mogelijk zijn om nog ruimte te vinden in de bus om 3 punten mee huiswaarts te nemen.
De bus zal zaterdag om 11:15 uur vertrekken vanaf de parkeerplaats van De Boshoek. We vertrekken dus een kwartier eerder dan de andere keren dat we naar het Westland gingen. We hopen nu op de heenweg ook een korte pauze te kunnen inlassen.
Er zijn op dit moment nog enkele plaatsen vrij in de bus. Houd deze site in de gaten voor de preciese aantallen en info.
Wil je zaterdag mee in de bus? Stuur dan een mail met daarin vermeld: je naam, je leeftijd als je jonger bent dan 18 en (als je lid bent) je lidnummer van HHC Club Support. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord terug of je mee kunt of niet.
De mail moet je sturen naar: bus@hhc-clubsupport.nl .

De kosten voor deze trip zijn:
Jeugd tot 18 jaar € 5,00
Vanaf 18 jaar en lid van HHC Club Support € 10,00
Vanaf 18 jaar en GEEN lid van HHC Club Support: € 12,00

Op onze oproep voor de gehaktballensponsor hebben we al enkele reacties gehad. Het gaat nu om sponsoren die telkens één wedstrijd de door Brinkman Maaltijd Service gemaakte gehaktballen bekostigd. Voor de wedstrijd van zaterdag is dat de "(oude) harde kern van Vak Q". We zijn deze heren zeer erkentelijk voor deze schenking.
Ook voor de komende twee uitwedstrijden heeft zich inmiddels een sponsor gemeld. Wil je ook een uitwedstrijd de gehaktballensponsor zijn? Ook dan is bus@hhc-clubsupport.nl het mailadres waar je dit kenbaar kunt maken