FOTO
SPONSOREN
 Ondanks matige opkomst toch gezellig op Pietendisco.

Ondanks de hevige kou buiten waren er nog 30 kinderen aanwezig op de door Sinterklaas in samenwerking met HHC Club Support gehouden Pietendisco voor de F-jeugd. Dit waren dan ook wel echte liefhebbers van het swingen op lekkere (Sinterklaas)muziek. Meteen vanaf het begin gingen de voetjes van de vloer, natuurlijk ook in de wetenschap dat voor zaterdag de voetbal toch was afgelast. Alles kon gegeven worden deze avond. Vele kinderen waren ook verkleed als Zwarte Piet om zo te proberen de beloofde mooie prijs voor de mooist uitziende Piet in de wacht te slepen.
Natuurlijk deden de echte knechten van Sinterklaas niet mee voor deze prijs. Sinterklaas had ondanks de drukte zo twee dagen voor pakjesavond toch nog drie Pieten gestuurd om de F-jeugd van HHC van de nodige pepernoten en snoepgoed te voorzien.Tevens waren deze Pieten door Sinterklaas geselecteerd op hun danskwaliteiten. Samen met de voetballertjes maakten ze er een gezellige, swingende avond van in de door discobollen gekleurde kantine.En als je dorst had van het dansen stond er voor iedereen ranja klaar op de bar.
Na een goed uur gedanst te hebben vonden de meeste kids het wel goed en werden er andere vormen van vermaak gezocht. Tijd dus om af te sluiten.
Maar natuurlijk niet voordat bekend was gemaakt wat nu die mooie prijs was en wie er hiermee naar huis mocht gaan. Uiteindelijk viel de keus op Tom Ribberink, die er met zijn schitterende Zwarte Pietenpak en de grote pruik, die ook weer betrekking leek te hebben op de disco, dan ook prachtig uit zag. En de prijs? Dat was een supersonische sneeuwmobiel waar Tom uiteraard heel blij mee was en ongetwijfeld zaterdag de eerste meters mee gegleden zal hebben.
Bij het afscheid kreeg iedereen uit handen van Zwarte Piet nog een zakje pepernoten mee naar huis.