FOTO
SPONSOREN
 Spaaractie bij Super De Boer voor HHC club artikelen.

Samen met HHC start Super de Boer Hardenberg deze week een unieke spaaractie!
Als gouden sponsor van HHC is het voor de supermarkt heel logisch om hier in de winkel aandacht aan te geven. De vraag was altijd hoe? Nu heeft Super de Boer samen met de HHC supportersvereniging een spaaractie opgezet waarbij klanten sparen voor gratis clubartikelen van de immens populaire voetbalvereniging uit Hardenberg.

In de supermarkt staan alle clubartikelen gepresenteerd op een speciale display. Bij aankoop van de actieartikelen die hierbij staan krijgt de klant één of meerdere HHC spaarzegels. Deze worden op een spaarkaart geplakt en die is al vol met slechts zes zegels. Deze spaarkaart geeft dan direct €2,50 korting op de HHC-clubartikelen! Als de klant meerdere spaarkaarten vol heeft wordt de waarde van deze spaarkaarten gewoon opgeteld zodat er ook doorgespaard kan worden voor geheel gratis HHC-clubartikelen! Een Jacquard sjaal met HHC-logo ter waarde van €10,- is zo dus gratis tegen inlevering van vier volle spaarkaarten!

Iedere klant mag zoveel spaarkaarten vol sparen en inleveren als ze wil. Er is namelijk keuze uit meerdere soorten HHC-clubartikelen zoals sjaals, mutsen, ballen, mini-kits, rugtassen, enzovoort. Deze spaaractie is deze week van start gegaan en loopt tot 22 januari 2011.