FOTO
SPONSOREN
 HHC in finale PWZ Wil je mee met de bus? (Bijna vol)

Update 15-01-2011 om 08.00 uur
De bus is definitief. We hebben een grote bus met nog enkele plaatsen vrij. Je kan je dus nog opgeven. Als je geen bevestiging hebt ontvangen, stuur dan opnieuw een mail naar bus@hhc-clubsupport.nl

Finale:
HHC heeft het wederom geschopt tot de finale van het Protos Weering Zaalvoetbal Toernooi. HHC Clubsupport heeft de afgelopen uren gesproken met diverse personen binnen HHC en op basis van die gesprekken hebben we de volgende, weloverwogen, keuze gemaakt.

Er gaat een bus naar Emmen:
We hebben een bus besteld die zaterdag a.s. naar Emmen zal gaan. De reden dat het er één is ligt in het feit dat de verwachting is dat de competitiewedstrijd tegen Katwijk (ook zaterdag a.s.) door zal gaan en er dus minder belangstelling is om naar Emmen te gaan.

Opgave voor de bus:
Voor iedereen die met de bus mee wil naar de sporthal in Angelso het volgende:
Als je zaterdag mee wilt met de bus, stuur dan een mail naar:
bus@hhc-clubsupport.nl.   Zet in deze mail
* je naam,
* je leeftijd en
* je telefoonnummer 

Bevestiging:
Je ontvangt dan een bevestiging van aanmelding. Als je geen bevestiging ontvangt binnen een uur of twee, dan is je mail niet aangekomen. Per e-mail kun je max twee personen opgeven. We hebben de afgelopen tijd te vaak mailtjes gehad waarin 10 personen werden "opgegeven" waar de helft uiteindelijk niet kwam opdagen. Verder is zo dat als je je opgeeft, je moet betalen!

De kosten:
De kosten zijn voor iedereen: € 10,- Voor dit bedrag krijg je:
- een busretour naar Emmen
- de entree
- de garantie dat je de sporthal in kunt
Het is voor ons niet werkbaar om met diverse verschillende tarieven te werken.
Opgeven is geen garantie dat je mee kunt, in de bevestigingsmail zal daarover informatie staan. De bus zal vertrekken om 9.45 uur. In de bevestigingsmail staat hoe laat je aanwezig moet zijn.

Begeleiding:
We hebben voor deze bus twee begeleiders nodig (25 jaar of ouder). We hebben een begeleider gevonden en hopen dat er nog iemand is die wil helpen.