FOTO
SPONSOREN
 Lars Offringa gehuldigd voor 300e wedstrijd in HHC 1.

Ook namens de supporters werd oer-HHC-er Lars Offringa in het zonnetje gezet voor het spelen van zijn 300e officiele wedstrijd in het mooie shirt van het eerste elftal van HHC Hardenberg. Sinds 1998 speelt Lars in het eerste en dan heb je toch al wat leuke dingen meegemaakt, lijkt mij. De promotie naar de Hoofdklasse in 2004 na de mooie beslissingswedstrijden met Excelsior en uiteindelijk de overwinning op Flevo Boys in Wezep. En natuurlijk de kampioenschappen in de Hoofdklasse C in 2007 en 2008, gevolgd door de promotie naar de Topklasse in 2010.
Tel daarbij op de 5 titels in de gemeentecup, 2 eind overwinningen in het befaamde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi en de onvergetelijke ervaringen in het KNVB bekertoernooi tegen Go Ahead Eagles en FEYENOORD en denk dan aan wat er allemaal nog kan gaan komen. Want "onze" Lars is natuurlijk nog lang niet uitgevoetbald.
Namens de supporters en HHC Club Support bood voorzitter Mirjam Timmerman Lars voor aanvang van de wedstrijd tegen Excelsior '31 dan ook een welverdiende bos bloemen en een VVV cheque aan.
Lars: nogmaals gefeliciteerd en op naar de volgende mijlpaal.