FOTO
SPONSOREN
 Draag ook je steentje bij aan de nieuwe overdekte staantribune.

                                                                                                                                                                             Hardenberg,
                                                                                                                                                                            4 februari 2011

 

Kijkend naar buiten, zie ik de regen kletteren tegen de ramen en hoor ik de harde voorjaarswind. Je zou toch bijna blij worden dat HHC Hardenberg morgen niet hoeft te voetballen. De hele middag weer staan te kleumen in de regen langs de kant van het veld. Bah!
Hoe anders kan dat volgend seizoen zijn. Dan deert ons de regen en de wind niet meer. Staan we lekker aan de kant van het veld te kijken onder die schitterende overkapping waarop de regen neervalt. Onze liederen klinken nog mooier en harder dan tevoren. Ondanks het kippenvel heb je het toch niet koud.

Maar ja; dit KAN dus zo zijn. Voor deze overkapping er staat zal er geld binnen moeten komen. Ook jij kan daar je steentje aan bijdragen door het kopen van een steen, welke geplaatst zal worden in de Wall Of HHC; een onderdeel van de nieuwe statribune.Voor het bedrag van € 50,00 heb jij ook de eeuwige roem op sportpark De Boshoek en kun jij ook met recht zeggen dat je je steentje hebt bijgedragen aan het realiseren van deze schitterende overdekte staantribune.

Vele mensen hebben al toegezegd een steen te zullen kopen. Nog niet iedereen heeft de daad al bij het woord gevoegd. Kom op en laat jezelf niet in de kou en de regen staan. Vul in dat bestelformulier!
Het invullen kan online op deze website of via een formulier in de oranje brievenbus in de kantine.

Als je nog geen lid bent van HHC Club Support kun je ook nog een bijdrage leveren door lid te worden. Het bestuur van HHC Club Support heeft namelijk besloten dat van alle nieuwe leden het eerste contributiegeld ook geschonken wordt aan de bouw van deze verrijking van het sportpark.