FOTO
SPONSOREN
 HHC supporters gezocht voor portretten galerij.

Zoals jullie misschien wel gelezen hebben op de HHC site, doet HHC mee aan het landelijke fotoproject “Shoot: de Topklasse in beeld?. Naast HHC zijn er nog 7 andere topklassers (zaterdag en zondag) die meedoen om zo hun maatschappelijke betekenis tot uitdrukking te laten komen. Het doel van dit bijzondere project voor HHC is om de vereniging in beeld te brengen: wedstrijden, trainingen, activiteiten van vrijwilligers, etc. Van het beste fotowerk dat bij alle topklassers dit voorjaar wordt gemaakt, zal na afloop van de competitie een expositie worden samengesteld en waarschijnlijk ook een fotoboek worden uitgebracht.

Martien Nieland uit Zwolle is een van de fotografen die in het kader van Shoot het komende halfjaar voor ons aan de slag gaat. Hij wil een portrettengalerij van trouwe supporters van de club maken. De vorm voor deze portrettengalerij is geïnspireerd op het OCH-sponsorbord bij het clubhuis.

Hij zoekt op korte termijn personen die aan deze portrettengalerij willen meedoen. Jong, oud, man, vrouw - als je maar supporter van HHC bent. Je bent per persoon ongeveer 10 à 20 minuten tijd kwijt om geportretteerd te worden (voor- of na afloop van de komende thuiswedstrijden van HHC). Het mee laten fotograferen van een teken van verbondenheid met de club kan aan de foto iets speciaals geven.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@hhc-hardenberg.nl  
Na opgave ontvang je meer informatie over de gang van zaken, de precieze tijdstippen, etc.