FOTO
Hampshire Churchill HotelZiet zo het terras in Terneuzen er ook uit zaterdag?En dan als oranjemars richting Denoek.
SPONSOREN
 Verzamelpunt voor HHC supporters in TerNeuzen

Met de wedstrijd tegen HSV Hoek in het vooruitzicht vertrekken enkele tientallen HHC supporters vrijdag reeds richting het zuiden van ons land, of zelfs nog zuidelijker, naar België. Vrijdagavond zal een groep het uitgaansleven van Terneuzen leren kennen terwijl anderen Antwerpen kennis laten maken met de gezelligheid van de HHC supporter.
Nu lijkt het ons wel een leuk idee om zaterdag al deze her en der bivakkerende HHC supporters toch samen de wedstrijdvoorbereiding te laten doen. Het voorstel is om met alle supporters omstreeks 12 uur zaterdagochtend/middag te verzamelen bij het Hampshire Churchill Hotel Terneuzen.
In dit hotel, gelegen aan de Churchilllaan 700, 4532 JB in Terneuzen, slaapt vrijdagnacht een groep van zo’n 30 personen die via HHC Club Support geboekt hebben.
Gezien het mooie weer dat voorspeld wordt kan men vanaf hier gezamenlijk een groot terras opzoeken om daar genietend van het zuinige Zeeuwse zonnetje onder het genot van een bakje koffie (of iets sterkers) na te praten over de belevenissen van de avond tevoren en vooruitblikken op de wedstrijd die komen gaat. Vanaf dit terras kunnen we dan als de tijd er rijp voor is als oranjemars richting sportpark Denoek  vertrekken om daar “onze jongens? hopelijk de drie punten te zien gaan verkrijgen.
Wij hopen op een grote opkomst zaterdag!
Tot ziens in Zeeland.