FOTO
SPONSOREN
 Ondanks gesmolten eieren toch succesvolle eierzoekmiddag.

Een kleine 150 kinderen kwamen woensdagmiddag af op het aangekondigde eier zoeken bij HHC Hardenberg. Net als voorgaande jaren lag de organisatie in handen van HHC Club Support.
Voor aanvang van het zoeken werden de kinderen opgedeeld in groepen die op leeftijd bij elkaar geplaatst werden. Deze vier groepen (2 t/m 5 jaar, 6jaar, 7jaar en 8/9 jaar) kregen elk een eigen gebied op de Boshoek aangewezen waar ze de voor hun leeftijdsgroep bedoelde kleur eieren mochten gaan zoeken. Voor elke groep waren er drie prijzen voor de kinderen die de meeste eieren gevonden hadden en tevens was er per groep nog een extra prijs voor de geluksvogel die het zogenaamde “Gouden ei? gevonden had. Deze “Gouden eieren? werden natuurlijk wel extra goed verstopt, wat helaas betekende dat niet in elke groep deze superprijs er uit ging.
Bij het tellen van de gevonden eieren kreeg een ieder nog een pakje drinken en een verrassingsei.
Het enige smetje op deze middag was iets wat eigenlijk ook wel weer mooi was: het warme weer.
Door de extreem hoge temperatuur voor een middagje eier zoeken bleken veel van de verstopte chocolade eieren namelijk gesmolten te zijn. Dit leverde nog al wat smerige handen en kleren op en zorgde er voor dat veel van de gevonden eieren niet meer eetbaar waren en er ook niet meer als ei uit zagen.
Na afloop van de prijsuitreiking ontvingen onze vrijwilligers als dank ook nog een heerlijke paaslekkernij.
Tijdens de prijsuitreiking bleek dat enkele prijswinnaars helaas al vertrokken waren.
Bij deze vraag ik dus (de ouders van) Stijn Drenthen uit de F5 en Robin Slump uit team Portugal om even contact met ons op te nemen via info@hhc-clubsupport.nl zodat we kunnen overleggen hoe de prijs alsnog bij de rechtmatige winnaar terecht komt.
 
Meer foto's staan in ons foto album.