FOTO
SPONSOREN
 Wall(k) voor HHC brengt overdekte staantribune dichterbij.

Vrijdag de 13e; het belooft niet veel goeds. Toch was de op deze vrijdag gehouden sponsorloop ten bate van de bouw van de overdekte sta tribune langs het hoofdveld op De Boshoek een groot succes te noemen. Vele spelers, supporters en kaderleden zetten deze avond hun beste beentje voor om zo veel mogelijk geld binnen te halen om de zo gewenste overkapping langs het veld mogelijk te maken.
Ruim voor 18:00 uur stonden de eerste F –pupillen al op het hoofdveld om te doen wat ze hun sponsoren beloofd hadden: zo veel mogelijk rondjes rennen ! Geen rekening houdend met de wedstrijd van zaterdagmorgen werd gewoon alles uit de kast gehaald en geprobeerd de meeste meters te maken nadat de loop door Jan Veneman officieel was geopend en Henk Gort, alias T.Rommelaar, met een paar ferme slagen op de Vak Q trom het startsignaal had gegeven.
Na afloop van het kwartier rennen was er voor alle deelnemers een lekker flesje sportdrank om de eerste dorst te lessen.
Ondertussen werd er in de commissie kamer door enkele mensen flink gezweet om al het ingebrachte sponsorgeld per team te verzamelen en te tellen. Het geld werd hier letterlijk met emmers vol binnengehaald.
Vlak voor de laatste groep lopers van start ging werden er rond het veld de laatste sponsorcontracten afgesloten waardoor sommige mensen geheel onvoorbereid in hun dagelijkse kloffie de rondjes rond het veld voltooiden. Deze laatste groep bestond naast de spelers uit de A en B jeugd en de senioren ook nog uit de als altijd enthousiaste GVH speler Klaas Luisman, enkele bestuurs- en kaderleden ook uit enkele supporters die door zelf eens te schitteren op het hoofdveld geld binnen haalden voor hun overdekte toekomst.
Natuurlijk waren er ook supporters die deden wat ze normaal ook doen. Langs het veld de sporters aanmoedigen en hen zo tot grootse daden brengen.
Na lang tellen werd uiteindelijk een bedrag van ruim € 10.000 als opbrengst van de loop bekend gemaakt. Hiermee kunnen we spreken van een zeer succesvol verlopen sponsorloop.

Wij willen hierbij dan ook alle organisatoren, vrijwilligers, lopers en natuurlijk de sponsoren heel hartelijk dank zeggen voor hun bijdrage. 
 
Meer foto's staan in ons fotoalbum.