FOTO
SPONSOREN
 Prijsvraag Jeugd Platform HHC. Wie bedenkt een leuke naam?

Prijsvraag jeugdplatform
Binnen HHC zijn we druk bezig met een nieuwe website exclusief voor de jeugd van HHC.
Deze website geeft iedereen binnen de jeugd van HHC straks de ruimte om onder andere je eigen voetbalprofiel te beheren, om te discussiëren over voetbal, berichten naar je teamgenoten te sturen en andere jeugdspelers te vertellen over de ervaringen op wedstrijddagen.
Maar dit zal niet het enige zijn, want ook de spelers van HHC 1 zullen een profiel krijgen, je kunt de mannen van het vlaggenschip dan een persoonlijk bericht sturen. Er komt een marktplaats om je voetbalkleding te ruilen of te verkopen, ruimte om games te spelen, de spelers van het eerste elftal te beoordelen, wedstrijdverslagen van je eigen en andere teams te lezen en te plaatsen en nog vele andere mogelijkheden om ook buiten de Boshoek om met voetbal bezig te kunnen zijn.
We hebben voor de website nog geen naam, en we willen alle jeugdspelers oproepen om hierin mee te denken. Stuur voor 1 augustus je ideeën op naar jeugd@hhc-hardenberg.nl. De prijs voor de meest originele inzending is een ballonvaart die mogelijk gemaakt wordt door Wildkamp.