FOTO
SPONSOREN
 Supportersbus naar Apeldoorn.

En weer staat er een doordeweekse wedstrijd op het programma.
Omdat zaterdag enkele mensen hun hond willen uitlaten op het sportpark van CSV Apeldoorn, zijn vele supporters van HHC Hardenberg weer genoodzaakt om werktijden aan te passen, danwel uren te snipperen om de wedstrijd CSV Apeldoorn - HHC Hardenberg bij te wonen. Er is het komend weekend namelijk een Nederlands Kampioenschap voor Duitse Herders (?) op het sportpark in Apeldoorn.De voetbalwedstrijd wordt nu in plaats van zaterdag gespeeld op donderdagavond 9 september om 20:00 uur.
Ook voor onze vaste vervoerder Sickman reizen uit Vroomshoop, was het weer kijken hoe de uren in te vullen. Besloten is nu om te vertrekken om 18:30 uur. We weten dat we nu waarschijnlijk iets minder ruim voor de wedstrijd aanwezig zullen zijn, maar hierdoor zijn er ook weer meer mensen in staat om toch met de bus mee te kunnen.
Er zijn nog een tiental plaatsen vrij voor mensen die mee willen rijden.
De kosten voor deze trip zijn als volgt:
Jeugd tot 18 jaar € 2,50
Vanaf 18 jaar en lid van HHC Club Support € 6,00
Vanaf 18 jaar en GEEN lid van HHC Club Support: € 8,00 .
Als je mee wilt moet je een mail sturen naar bus@hhc-clubsupport.nl met daarin je naam, je leeftijd (als je onder de 18 ) bent en je lidnummer van HHC Club Support (indien lid). Je krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord retour.