FOTO
SPONSOREN
 Ruud de Wild schilderde voor HHC Hardenberg.

‘Wij zijn de club in oranje en zwart’, maar ook alle andere tekst van ons welbekende clublied zijn verwerkt in een uniek kunstwerk dat Ruud de Wild speciaal voor ‘het HHC Hardenberg van zijn maatje’ Edwin Evers heeft gemaakt.
Fantastisch natuurlijk en onze dank is dan ook zeer groot!

Begenadigd kunstenaar

Ruud is niet alleen een gewaardeerd collega van Edwin bij Radio538, maar daarnaast sinds begin jaren ‘90 ook een gerespecteerd kunstenaar met een geheel eigen stijl. In zijn schilderijen combineert hij zijn liefde voor muziek met kunst. In zijn schilderijen komen vrijwel altijd bekende songteksten voor. Daarbij hoort vanaf nu dus ook ons clublied!
Hij combineert zijn grafische kennis, die hij van huis uit heeft meegekregen, met kennis van kleuren en verfsoorten. Later dit jaar exposeert hij in New York.

Prachtig kunstwerk

Een aanwinst voor de bestuurskamer en een pronkstuk voor onze hele vereniging, dat moge duidelijk zijn.
De hele tekst van ons clublied is verwerkt in dit schilderij. De tekst ‘Diep in ons hart’ springt daarbij van het doek.
Met liefde en passie gemaakt door Ruud voor HHC Hardenberg.
‘In Hardenberg staat de club centraal, zij is van ons allemaal’ maar nu ook een beetje van Ruud…

Uniek aanbod

Toch kan het nog mooier!
Ruud heeft er mee ingestemd dat HHC Hardenberg een actie op touw zet om het laatste deel van het nog benodigde geld voor de realisatie van de staantribune bij elkaar te krijgen.
Daarom worden er zeefdrukken gemaakt welke tegen sterk gereduceerde prijzen kunnen worden gekocht door leden, sponsors en eventueel andere geïnteresseerden. De afmeting van deze zeefdruk wordt circa 60cm x 90cm.
Maar daar houdt het niet mee op. Ruud gaat elke zeefdruk signeren, voorzien van een echtheidscertificaat en uitreiken op 21 november.
Dat maakt dit collectorsitem nog ‘ge-Ruud-de-Wild-er’.

Limited edition

Er worden, afhankelijk van de belangstelling, eenmalig 100 of 150 zeefdrukken gemaakt, welke u wordt aangeboden voor de somma van € 275 voor leden van HHC Hardenberg of HHC Club Support, € 275 exclusief BTW voor sponsors van HHC Hardenberg en € 500 exclusief BTW voor overige geïnteresseerden.
De looptijd van deze aktie is tot 1 november, dus wacht niet te lang met beslissen. 

Wil jij in het bezit komen van zo'n schitterend exemplaar? Print dan deze flyer uit; vul deze in en lever deze zo snel mogelijk in bij het bestuur van HHC Hardenberg.