FOTO
SPONSOREN
 Goede opkomst op gezellige bingo avond.

Vrijdag 14 oktober was het met een goede 100 mensen een gezellige drukte in “De Trefhoek?, het clubhuis van HHC Hardenberg. Het was namelijk weer tijd voor de door HHC Club Support georganiseerde bingo en iedereen weet wat dat inhoud: lage kosten en mooie, grote prijzen.

Nieuw dit jaar was, dat op hetzelfde tijdstip zowel de jeugd als de volwassenen aan het bingo spelen waren. Vorig jaar was dit nog gescheiden, maar nu dus samen, waarbij de winnaar zelf zijn of haar prijs mocht kiezen uit de per ronde samengestelde prijzentafel. Er moet wel gezegd worden dat het grootste deel van de aanwezigen wel onder de jeugd valt, maar dit was misschien ook te wijten aan de voor vele volwassenen toch wel vroege tijd van aanvang.

De spanning was te snijden op de momenten dat er nog maar 1 of 2 nummers op de kaart aangestreept hoefden te worden. Ga ik naar huis met de afstand bestuurbare auto of ga ik toch weer met lege handen? Vooral de laatste ronde, waarvoor ook nog extra kaarten te koop waren om de kans te vergroten, klopten de harten in de keel. Niet vreemd, als je bedenkt dat de superhoofdprijs een Sony Playstation 3 was.

Uiteindelijk was het een speler uit de D8, Richard Haanappel, die als eerste zijn kaartje vol had met de genoemde en op het grote scherm getoonde cijfers. Nadat door controle bleek dat het ook hier om een goede Bingo ging werd de PS3 door Club Support voorzitter Jan Vosjan aan de dolblije winnaar overhandigd.

Hiermee kwam er een einde aan een zeer gezellige bingo avond met blije winnaars en natuurlijk ook enkele teleurgestelde al dan niet bijna winnaars. Toch was bij iedereen wel de eindconclusie dat dit zeker weer een vervolg moet krijgen.