FOTO
SPONSOREN
 Voorverkoop Grote HHC Winterfeest.

Op vrijdagavond 16 december zal er in uitgaanscentrum Crazy Horse een mega gezellig HHC Winter Feest plaatsvinden. De entree inkomsten van deze, mede door HHC Club Support georganiseerde avond zullen ten goede komen aan de voetbal vereniging HHC. Uit het verleden weten we dat zulke avonden nog flink wat geld in het laatje brengen.

Maar wat we ook weten, is dat deze HHC feest avonden ook bol staan van de gezelligheid. Ook deze avond in de Crazy Horse zal dat hoogstwaarschijnlijk niet anders zijn. De avond heeft als thema de winter en de Après Ski mee gekregen en om deze sfeer er goed in te krijgen, zullen er onder andere sneeuwkanonnen zijn, maar natuurlijk helpt een skibril op je hoofd ook aardig mee.

De entree voor deze ( vanaf 16 jaar toegankelijke) avond is slechts € 7,50 , maar wanneer je een kaartje in de voorverkoop haalt ben je € 2,50 goedkoper uit. Je betaalt dan dus maar € 5,00 !
De voorverkoop van kaarten voor deze avond heeft plaats bij elke poortverloting voor aanvang van een thuiswedstrijd van HHC 1, via de website van Crazy Horse en bij de Primera in Hardenberg.