FOTO
SPONSOREN
 Parasols bij koffie unit aangeboden door HHC Club Support.

Zoals iedereen natuurlijk al wel gezien heeft, staat er sinds dit seizoen een schitterende unit naast de ingang van het hoofdveld op De Boshoek. Vanuit deze unit verkopen de dames Hofsink en van de Berg voor en tijdens de thuiswedstrijden van HHC 1 flesjes fris maar vooral vele liters met liefde gezette heerlijke koffie. De dames kregen al eens een hele goede waardering in een accomodatie/koffie test van een onafhankelijk voetbalblad.
Deze waardering zal in de toekomst alleen maar hoger uitvallen, nu de klanten ook kunnen schuilen onder de zeer gezellig aandoende parasols die nu bij de unit staan.
Voor de aanschaf van deze parasols werd door de barcommissie van HHC aangeklopt bij HHC Club Support. Aangezien dit een aanschaf is waar vele supporters gebruik van zullen of kunnen maken is het bestuur van HHC Club Support hiermee accoord gegaan.
Op zaterdag 8 oktober, voor aanvang van de thuiswedstrijd tegen GVVV bood HHC Club Support voorzitter Jan Vosjan namens de leden twee parasols aan aan het clubhuis van HHC in de persoon van Henk Lambers en Seine Lamberink. De heren van de barcommissie gaven aan zeer blij te zijn met deze schenking die meteen zijn vuurdoop kreeg tijdens de stevige buien die de Boshoek die middag troffen. dat het een kwaliteitsprodukt is blijkt wel uit het feit dat de parasols ondanks deze buien nog steeds goed dienst doen langs het veld.
Wilt u de parasols in vol ornaat bewonderen? Kom dan volgende week zaterdag bij de wedstrijd HHC Hardenberg - Harkemase Boys eens kijken en.........koop dan meteen zo'n overheerlijk bakkie koffie (met koek).