FOTO
SPONSOREN
 9 februari informatie avond glasvezel bij HHC.

Heeft u nog vragen over wat glasvezel kan betekenen in uw thuissituatie en met uw apparatuur? Zoals is het voor mij handig om ook nog analoog signaal te ontvangen? Welk abonnement past het beste bij uw thuissituatie ? Tijdens de glasvezel adviesavond bij HHC op 9 feb. geven we u persoonlijk advies.

Kortom dat is het moment om al uw vragen te stellen en persoonlijk antwoord te krijgen. Vast en zeker dat ook u razend enthousiast wordt over glasvezel. Met de abonnementen van Concepts wordt HHC ook nog eens extra gesteund. Voor elke inschrijving via HHC scoort de club namelijk € 25,-. We zien u graag in het clubhuis van HHC op 9 februari tussen 18:30 en 20:30 u.

Verloting wedstrijdbal HHC Hardenberg - ARC

Op 11 februari speelt HHC thuis tegen ARC. Dat belooft natuurlijk weer een spannende wedstrijd te worden. Voor de echte HHC Hardenberg fan wordt deze wedstrijd nog spannender. Want de bal waarmee tijdens deze wedstrijd gespeeld wordt, zullen we als speciale sponsor van HHC Hardenberg in de rust verloten onder alle aanwezigen. De bal wordt na afloop door alle spelers van HHC Hardenberg gesigneerd. Een echt collectors item dus.

Lees hier de informatiekrant