FOTO
SPONSOREN
 Jeffrey van Houten winnaar van HHC voetbal quiz.

Eindelijk was het afgelopen vrijdag 17 februari zover, de HHC Voetbalquiz kon doorgang vinden.
Na 2 keer deze activiteit te hebben moeten verzetten was de kantine op de Boshoek volgelopen met de ruim 60 deelnemers en andere belangstellenden.
Iets na achten nam voorzitter Jan Vosjan het woord en heette een ieder van harte welkom.
Hierna introduceerde hij de presentator van de avond top(-klasse)scheidsrechter Roelof Luinge. Welke direct van start ging met de 1e ronde van 20 vragen.
Er deden 10 teams en 7 individuele spelers mee. De meeste mensen dachten behoorlijk wat van voetbal te weten, maar na het zien van de foto’s en grappige filmpjes en het beantwoorden van de vragen bleek dat toch enigszins tegen te vallen. Er werd heel wat gezucht en gekreund om het (juiste) antwoord te geven.

Na de 1e ronde kon er even wat stoom afgeblazen worden onder het genot van een welverdiend drankje en hapje. Hierna volgende de 2e en 3e ronde. In totaal werden er 60 vragen gesteld. Deze gingen vooral over voetbal in het algemeen, maar ook waren er enkele vragen over HHC Hardenberg in de quiz verwerkt.

Aan het eind van de 3 ronden werden de punten bij elkaar opgeteld en werden de winnaars bekend gemaakt. Bij de individuele spelers ging de prijs, een HHC zeefdruk van Ruud de Wild, naar de nog jonge Jeffrey van Houten. Hij liet vele oudere deelnemers achter zich, wat een bijzonder knappe prestatie is.

Bij de team wonnen de heren van HHC 2, zij mogen binnenkort een feestmaal bij de
Wok Inn gaan nuttigen en een lekker glaasje erbij drinken.

Hierna was de avond ten einde en werd er nog gezellig nagepraat en een borrel genomen op de zeer geslaagde avond.

Kortom; een activiteit die volgend jaar zeker weer op de agenda van HHC Club Support komt te staan.
 

Bijgevoegde foto is afkomstig van de site: www.quiztionproductions.nl waar nog meer foto's op staan van deze geslaagde quiz avond.