FOTO
Toenmalig HHC Club Support voorzitter John Kwekkeboom met Robert Prins tijdens de start van het verkoop punt.De verkoop kar bij de ingang.
SPONSOREN
 Beeindiging extra verkoop punt club artikelen.

Na ruim 5 jaar is er helaas een einde gekomen aan de samenwerking tussen HHC Club Support en Prins Sport 1 in de vorm van het extra verkoop punt van clubartikelen.
Vele mensen vonden de afgelopen jaren de weg naar de mooie sportwinkel van Robert en Karin Prins in het centrum van Hardenberg voor de aankoop van een sjaal, muts of een van de andere mooie club artikelen.
Vooral tijdens de december/kado maand, wanneer de aktiviteit op De Boshoek vaak minder is gingen er vele oranje/zwarte zaken over de toonbank.
Dit alles werd door Prins Sport geheel uit clubliefde gedaan, waarvoor we ze heel hartelijk willen bedanken.
Reden voor het stopzetten van het verkoop punt is onder andere de teruglopende verkoop van club artikelen omdat iedere HHC fan natuurlijk al voorzien is van een HHC muts en sjaal en, misschien nog wel belangrijker, het gebrek aan opslagruimte in de winkel.

Voor de aankoop van je HHC fan artikel ben je vanaf nu dus weer aangewezen op de verkoopkar bij de ingang van het hoofdveld voorafgaand aan de thuiswedstrijden van HHC Hardenberg 1 of de online fanshop op hhc-clubsupport.nl.