FOTO
SPONSOREN
 Derby Days op 4 augustus.

Rondom  de onlangs gespeelde derby in de Topklasse: HHC Hardenberg – Excelsior ’31 (uitslag onbelangrijk ;-) ) werd er door Derby Days in samenwerking met HHC Club Support door middel van het uitdelen van vlaggetjes extra aandacht besteed aan het lanceren van de website en het houden van: DERBY DAYS!
Derby Days moet op 4 augustus 2012 in Oldenzaal de aftrap gaan vormen voor het amateurvoetbal in Twente (en Salland).
Sportpark Vondersweijde vormt dan  de thuisbasis voor een dag vol voetbalfestiviteiten.
Derby Days presenteert een prachtig deelnemersveld. Naast HHC Hardenberg en Excelsior’31 zijn ook Quick’20, HSC’21, Rigtersbleek en Jong FC Twente deelnemers van het evenement. Het hoofdveld zal daarmee decor zijn van maar liefst 9 derby’s.
Niet alleen sportief moet Derby Days een spektakel worden. De organisatie werkt met meerdere partijen samen om er 4 augustus een voetbalpretpark van te maken: “Naast de steun van FC Twente heeft ook Heracles zich als partner aangesloten bij Derby Days. Dat sterkt ons in de gedachte dat Derby Days veel meer is dan een voetbaltoernooi. Speciale aandacht gaat daarom uit naar gehandicaptenvoetbal, een uitgebreid programma voor kinderen en vrouwenvoetbal.?
Voorzitter Louis Breukelman van HHC Hardenberg is enthousiast: “Derby Days is een jong en dynamisch initiatief waar wij graag aan mee willen werken. Het heeft de potentie om uit te groeien tot een evenement van formaat.?
Derby Days is - uiteraard – gratis toegankelijk voor jong en oud. Voor meer informatie over dit ‘Twentse voetbalfeest’ kunt u kijken op www.derbydays.nl of kunt u ons volgen op Twitter en Facebook