FOTO
SPONSOREN
 Bekerfinale HHC Hardenberg - FC Lienden; laat je zien en horen; Oranje Zwart Diep In Ons Hart!

Wie herinnert zich niet de geweldige sfeer rondom en tijdens de beslissingswedstrijd voor plaatsing voor de Topklasse. De wedstrijd HHC Hardenberg - Zwaluwen '30 . Mede door de door de supporters gecreëerde sfeer werd het voor iedereen die HHC Hardenberg een warm hart toedraagt een wedstrijd om nooit te vergeten en werd een stevige basis gelegd voor de uiteindelijke promotie.


Morgen, zaterdag 19 mei, speelt HHC Hardenberg weer een heel belangrijke wedstrijd op De Boshoek. De finale van de districtsbeker van de afdeling oost van de KNVB tegen FC Lienden.
Om de spelers, voor zover nodig, nog eens extra te motiveren en tot grote hoogte te laten stijgen, willen we jullie oproepen om morgen ook weer massaal in het oranje-zwart uitgedost richting de Boshoek te komen. Ook de nodige lawaaimakers als toeters, ratels en trommels zijn natuurlijk van harte welkom.


En heb je nog een oud laken of een vlag liggen? Gebruik je creativiteit, want spandoeken doen het natuurlijk ook altijd goed om de spelers aan te moedigen.
Ook HHC Club Support zal zich weer inspannen om de Boshoek oranje-zwart te laten kleuren.


Met uw en jullie steun moet HHC Hardenberg in staat zijn om voor het eerst in haar historie de beker naar De Boshoek te halen en dus wederom geschiedenis te gaan schrijven.
Tevens zou dit natuurlijk een mooi afscheid zijn van de vertrekkende spelers, waarbij ik toch vooral denk aan club icoon Kenny Kroeze, die morgen ook nog eens zijn 33e verjaardag viert.


Dus: verf je haar oranje, kleed je oranje-zwart, maak een spandoek en steun onze jongens in de strijd om de beker.


En vergeet niet:  DE BOSHOEK IS VAN ONS !!!!