FOTO
SPONSOREN
 Info over supportersbus naar halve finale landelijke amateur beker KNVB; de bus rijdt NIET !

 

 Donderdag avond is de aanvangstijd voor de halve finale van de landelijke KNVB beker tussen Leonidas en HHC Hardenberg definitief vastgesteld op 14:00 uur op zaterdag 9 juni aanstaande.
Blijkbaar hebben de heren van de KNVB niet in de gaten dat ook amateur clubs supporters hebben en dat deze ook graag willen kijken naar het Nederlands voetbal elftal. Anders ga je toch geen wedstrijd organiseren zo kort voor een interland tussen twee clubs die op 200 km afstand van elkaar liggen. 
Omdat de supportersbus niet op tijd terug zal kunnen zijn in Hardenberg  voor aanvang van Nederland – Denemarken en omdat er een toernooi is van HHC Club Support, waar ook veel mensen bij zullen zijn, hebben we besloten dat er GEEN supportersbus gaat. 

Donderdag aan het begin van de avond hadden we nog maar 3 aanmeldingen en al heel veel reacties van mensen die zeiden niet mee te gaan. De Gezelligste Supporters Bus van Nederland wel laten rijden zou een te grote financiële strop worden voor HHC Club Support.
Dus, hoe spijtig ook voor onze helden van HHC 1, deze wedstrijd zal, HHC onwaardig, zonder groot HHC legioen gespeeld worden.
Wordt dit dan voor de vertrekkende spelers een definitief afscheid als HHC speler zonder trouwe aanhang? Dat ligt aan jullie zelf; bij het behalen van de finale zal hoogstwaarschijnlijk wel weer een grote schare HHC supporters aanwezig zijn.

Iedereen die zaterdag toch nog een potje spectaculair voetbal wil aanschouwen wil ik graag nog even wijzen op het HHC Club Sport toernooi dat zaterdag op de Boshoek gehouden wordt.


Dus nog één keer voor de duidelijkheid:

Er rijdt GEEN bus naar Leonidas – HHC Hardenberg.