FOTO
Team Welleweerd kampioen van 1e HHC Clubsport toernooi.
SPONSOREN
 Eerste HHC ClubSporttoernooi smaakt naar meer.

1e  HHC CLUBSPORTTOERNOOI 

Afgelopen zaterdag was het dan zover….voor de eerste keer werd het HHC Clubsporttoernooi gehouden. Dit nieuwe toernooi werd georganiseerd door HHC Club Support. Zij hebben voor ogen om van dit toernooi een terugkerende, gezellige afsluiting van het seizoen te maken voor iedereen.
Onder een strak bewolkte hemel werd er om iets over 12 afgetrapt op de 4 halve velden.
De eerste van de 11 teams maakten zich ondertussen op voor een heuse strijd. Er deden teams van allerlei pluimage mee. Zoals vriendenteams, zaalteams en uiteraard ook veldteams.
Iedereen liet zich van zijn beste kant zien. Er werd lekker gebald en er werd niet gezeurd tegen de altijd correct leidende scheidsrechters. De sfeer was zeer goed te noemen.
De wedstrijdleiding was in handen van de mannen die ook het Prins zaaltoernooi organiseren. Zij waren streng, doch rechtvaardig.

Soms was het voetbal niet om aan te zien. Zelfs de weergoden zagen dit en lieten zo af en toe een “traantje? vallen of te wel lekker slidingweer.

Om half 4 werd de finale gespeeld. Deze ging tussen de winnaars van de beide poules.
HHC 4 moest het hierin opnemen tegen team Welleweerd (zaal 13). In een heroïsche strijd werd er tot op het randje gestreden. De uiteindelijke winnaar werd, enigszins verrassend, team Welleweerd. Waarvoor hulde!
Zij ontvingen bij de prijsuitreiking in de kantine de grote wisselbeker en de kleine beker.

Hierna werd het vreugdevuur van de barbecue ontstoken, waar iedereen gretig gebruik van maakte. Menig speklapje en hamburger wist de hongerige monden te vinden.

Om 18 uur begon de eerste wedstrijd van EURO 2012 voor het Nederlands elftal.
Helaas was dit niet de wedstrijd waar iedereen op had gerekend. Nederland verloor jammerlijk met 1-0 van Denemarken. Na de wedstrijd, die met ongeveer 50 man werd gekeken, ging iedereen moe maar voldaan naar huis.

Op naar volgend jaar. Er zijn al teams die een trainingskamp hebben belegd voor de 2e editie van het HHC Clubsporttoernooi. Dat zegt genoeg over de animo onder de teams.

HHC Club Support dankt iedereen die meegeholpen heeft om deze dag tot een succes te maken!