FOTO
SPONSOREN
 Wie wil er met de supportersbus naar HBS-HHC voor de KNVB beker?

Tijdens de loting voor de KNVB beker werd HHC Hardenberg vorige week gekoppeld aan HBS uit Den Haag. De loting bepaalde dat dit voor HHC een uitwedstrijd wordt, die gespeeld zal worden op woensdag 22 augustus. Aanvangstijd van deze wedstrijd is 18:00 uur.
HHC Club Support wil de vele HHC supporters weer de kans geven deze wedstrijd met de welbekende supportersbus te gaan bezoeken. Dit kan echter alleen als er voldoende belangstelling voor is.
Daarom vraag ik een ieder die belangstelling heeft om de wedstrijd per bus te gaan bezoeken om een mail te sturen naar bus@hhc-clubsupport.nl zodat wij kunnen bekijken of het de moeite is om verder te gaan met de organisatie van deze bus of niet….
De prijs van deze reis zal ook afhangen van het aantal meereizende supporters. De minimale opgave zal wel 50 personen moeten zijn om het enigszins betaalbaar te maken. Bij minder opgave zal er dus geen bus rijden.
De bus zal vanwege de vroege aanvangstijd van de wedstrijd en de te verwachten spits drukte op de weg om 15:00 uur vertrekken vanaf De Boshoek.
Maar; wil je met de bus mee? Laat het dan weten via bus@hhc-clubsupport.nl